2008. június 8., vasárnap

Sokan kérdezték tőlem, hogy merre dolgozom, mit csinálok szabadidőmben. Egy budapesti pénzintézetnél töltöm hétköznapjaimat, hétvégén pedig ha tehetem, akkor a szabadban vagyok, szeretek kirándulni.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Laci!

Nagyon aranyos a kutyusod, viszed őt is magaddal kirándulni?

Anita

Névtelen írta...

Hello!

Nagyon cukik a képeid:)))

Kunos László írta...

Köszönöm szépen! :) De ki vagy? :)

Névtelen írta...

Szia!
Nem olvastam eddig a blogodat, így nem tudom, mentél már, vagy mész majd nyaralni Görögországba? Ha igen, merre, hova? Mely részein voltál már Görögországban?
Azt én is kérdezni akartam, hol dolgozol és mit. Pontosan mit dolgozol annál a pénzintézetnél?
Mennyi kérdés. :) Ha meg kérdeznéd, én ki vagyok, egy ismerősöd iwiw-ről. ;)

Kunos László írta...

Szia!

Kétszer voltam Görögországban, egyszer Stavroson egyszer pedig Sartin, de nagyon szeretnék újra menni, iszonyú szép hely. :) Te voltál már? Hogy hol dolgozom, nem véletlen nem árulom el, ez nem a reklám helye, teljesen hétköznapi munkám van, és háát halálra se keresem magam, ez van.

Névtelen írta...

Szép helyek lehetnek, én is Sártira szeretnék menni. Nem, nrm voltam még ezeken a helyeken. Ezen a nyáron is mész valahova, akár Görögországba?
Jó, csak kíváncsi voltam, tényleg mit dolgozol, nem kell elárulnod. :( És nem is az számít, mennyire keresi halálra magát az ember, hanem hogy szereti- e csinálni.

Kunos László írta...

Szép hely, érdemes menni, ajánlom a hajókirándulást az Athos-hegy mellett, hihetetlen,ahogy a szerzetesek élnek ott. Külön kis állam. A munka meg munka marad, csak hát annyi mindent lehetne csinálni, de életünk 1/3-át ledolgozzuk, másik 1/3-ban pedig alszunk. azért még mindig maradt egy harmad... :)

Névtelen írta...

Köszi a tippet, a szerzeteseket terveztem hogy hajóról megnézem, hallottam róluk. :)
És vajon mivel telik el az az utolsó harmad? :D
Csak Görögországot szereted, vagy más helyekre is szívesen elutaznál? Mondjuk Spanyolországba, vagy Olaszországba, esetleg szigetekre, mint Korfu vagy Ciprus......Az is biztos kellemes lenne. Mit szoktál csinálni ha tegyük fel elutazol ilyen helyekre? Strandolsz, kirándulsz, fürdesz, vagy felfedezed a helyet?

Magamról

Átlagos budapesti srác vagyok, aki szereti a természetet, és az állatokat, és persze Görögországot nagyon! :)(ahol könnyen jön a szerelem :)) Főként ezekben a témában várom a hozzászólásokat.

Réka és én :)

Réka és én :)
Rékát egy aluljáróban vettem.. :(

Laci

Laci

Görögországban

Görögországban
Sartin nyaraltunk